Hvem er jeg

Efter min start på IT Universitetet i København, har jeg fundet min helt rette hylde fremtidsmæssigt. Jeg har fundet min indre nørd frem og fået en større teknisk passion. Dette indebærer blandt andet HTML5, CSS3, PHP & MySQL.

Det er dog ikke kun det IT tekniske jeg har en stor interesse for, jeg er også meget glad for film og TV-serier. Jeg har en forkærlighed for Marvel film og TV-serier med et unaturligt element, såsom Supernatural & Doctor Who. Jeg bruger derfor også en del tid i biografen og foran TV’et.

Jeg ser mig selv om 5 år i en stilling som projektleder/konsulent. Min stærkeste kompetence er som ‘oversætter’ af komplicerede digitale løsninger til forståelige koncepter for ikke teknikkere. Jeg har dog også gode egenskaber indenfor brugerforståelse, brugervenlighed og informationsarkitektur, da både min personlige og faglige egenskaber går op i en højere enhed indenfor disse område.

Jeg har erfaring med både design, brugerforståelse og front-end udvikling gennem mine studiejobs, men ser dog mine kernekompetencer i de indledende strukturerende og kreative faser. Det ideelle arbejdsklima for mig er i teams, og mener at de rette digitale løsninger findes bedst i fællesskab med andre. Min drøm er at arbejde hovedsagligt med mobile løsninger, da jeg ser det som fremtiden indenfor digital kommunikation.

Hvis jeg har brug for luftforandringer elsker jeg at træne, særligt med mine veninder, så jeg også kan få vendt verdenssituationen med dem.

Skriv gerne en mail hvis du vil vide mere om mig eller følg mig på Twitter!