Design lavet for Uniqpartner

I min sidste periode fik jeg lavet lidt forskellige designs, som der blev arbejdet videre på efter jeg fik job. Det er derfor ikke links til de ‘rigtige’ sider, da det ikke er mit endelige design (eller opsætning)

ackro-forside
Design af hjemmeside til Ackro. Der var forholdsvis frie tøjler i dette projekt. Efter møde med kunden valgte jeg at fokusere på store billeder, og cirkler, ud fra deres farver i logo’et.

friis_udkast_gulkasse
Redesign af hjemmeside til Friis Rengøring. Indholdet fra Friis siden var ret tungt, og der var en del overvejelser hvordan man kunne skabe lidt mere ‘leg’ ind i deres side. De ville meget gerne beholde fokus på den gule farver, og havde den implementeret i højere grad.

skovshoved_udkast
Redesign af Skovshoved Hotels hjemmeside. Det var vigtigt at skabe en stemning, så man allerede ved første besøg på hjemmesiden, havde lyst til en tur på hotellet (eller i deres restuarant). Der var fokus på varme farver og lækre billeder.